Dakkapellen

Creëer meer ruimte op de bovenverdieping van uw woning. Kies voor een dakkapel van Hedico! Naast de extra ruimte, verhoogde wooncomfort zorgt een dakkapel ook voor een waardeverhoging van uw huis! Kortom een dakkapel is altijd een goede investering. Door de productie in eigen werkplaats kunnen wij de beste kwaliteit garanderen of het nu gaat om een kunststof, houten of aluminium dakkapel.

De mogelijkheden wat betreft dakkapellen bij Hedico zijn groot. Wat voor dakkapel geschikt is, is afhankelijk van uw wensen, de stijl van uw woning en de vorm van het dak waarop de dakkapel geplaatst gaat worden. Onze vakmensen hebben veel ervaring in het plaatsen van deze dakkapellen.

Dakkapellen specialist

U kunt altijd de gewenste maten voor uw dakkapel aangeven, maar uit oogpunt van zorgvuldigheid komen wij graag ter plekke meten. Op deze manier kunnen wij u dan ‘op maat’ voorlichten over al onze mogelijkheden en vakkundig adviseren. Hierdoor heeft u straks een dakkapel die zowel praktisch is als perfect past bij uw woning.

 

Verschillende materialen

Houten
dakkapellen

Kunststof dakkapellen

Houtlook dakkapellen