Over ons

In 1989 heeft Henk Dirkx timmerbedrijf: Henk Dirkx opgericht. Door zijn gedreven vakmanschap heeft hij veel mooie projecten kunnen realiseren. In 2014 is de gewijzigd naar hedico interieur & exterieur. Bij Hedico staat de klant centraal. Het uitgangspunt is inspelen op de wensen van de klant. Door goed te luisteren en de mogelijkheden samen te bespreken, komen we tot het beste resultaat voor de eindgebruiker en mogen wij mooie projecten opleveren.

Werkplaats: doordat Hedico beschikt over een moderne werkplaats met de nieuwste technieken en cnc gestuurde machines, kunnen we snel schakelen en met de uiterste precies onze producten maken. Door de combinatie van moderne technieken en vakmanschap van onze werknemers, zijn we instaat om de mooiste projecten te maken.

Montage: bij het maken trappen, dakkappelen, binnendeuren, interieurwerk en kozijnen hoort ook de montage van deze producten. Wederom beschikt Hedico over een eigen montage ploeg voor het vakkundig monteren van de geproduceerde producten.

In eigenhand: doordat Hedico veel in eigenhand heeft en ook nog een groot netwerk heeft met goede vakmensen op andere vakgebieden, zijn we instaat om de klanten geheel te ontzorgen en complete verbouwing uit te voeren met alle ins en outs.

Showroom: in onze 450m2 grote showroom kunnen wij u adviseren en laten proeven welke mogelijkheden er allemaal zijn. Tijdens de openingsuren kunt u vrijblijvend de showroom bezoeken. Om u goed te kunnen begeleiden en de adviseren kunt u het beste een afspraak maken zodat wij u de gewenste aandacht en tijd kunnen geven.

Of het nu gaat om het vervangen van een deur en kozijnen of een complete verbouwing, u bent voor zowel grote als kleine klussen bij ons aan het juiste adres. 

Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze fraaie showroom in Reusel. Het is bij ons ook mogelijk om een afspraak bij u aan huis te maken, zodat wij de hele situatie kunnen bekijken. 
Op deze manier bent u altijd verzekerd van een passend advies door één van onze vakbekwame medewerkers. 
Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Reusel!